martes, 30 de mayo de 2017

Conferència "Causes i efectes d'una @ReformaHoraria" a @AteneuManlleu el 10/6 #SetmanaHoraris @lescribacat @ajManlleu



Causes i efectes d'una reforma horària

a càrrec de Jordi Ojeda

Dissabte 10 de juny a les 18:00 h
Sala d'actes de l'Ateneu de Manlleu, entrada gratuita
C. Enric Delaris, 59
08560 Manlleu

Organitza: L'escriba
Col·labora: L'Ateneu de Manlleu

La iniciativa de realitzar una Reforma Horària a Catalunya sorgeix des del convenciment que els horaris actuals a escala social, laboral i personal són excepcionals a nivell internacional i es pot demostrar que pot tenir un impacte sobre la salut de les persones, la productivitat de les empreses i l’organització social dels ciutadans. A la xerrada es mostraran les causes de com s’ha arribat a aquesta situació i els beneficis d’implantar una reforma horària entre tots.

Jordi Ojeda Rodríguez, doctor enginyer industrial, és professor del Departament d’Empresa de la Universitat de Barcelona, on desenvolupa la recerca a l’àmbit de l’organització flexible del temps de treball. És soci fundador de l’empresa Rational Time especialitzada en la consultoria, formació i desenvolupament de projectes en l’àmbit de la gestió del calendari i l’horari laboral i en la millora de la productivitat personal. És membre fundador de la Iniciativa sobre la Reforma Horària a Catalunya, que té com a objectiu impulsar una transformació positiva en la societat actual a través d’un canvi d’horaris.



lunes, 8 de mayo de 2017

Curs "Gestió racional del temps" gratuït pels autònoms @ReformaHoraria

Curs "Gestió racional del temps per a la millora de la productivitat personal"

Continguts

1. Resistència al canvi.
2. Gestió racional del temps. La piràmide del temps.
3. Les lleis del temps i els lladres del temps.
4. Planificació i programació de tasques de l'agenda personal.
5. Ús de la tecnologia per a la millora del rendiment personal.

Professor
Jordi Ojeda, professor de la Universitat de Barcelona

Calendari
Dimecres 31 de maig i dijous 1 de juny de 16.30 a 19:00h

Durada
5h

Lloc
Laboratori Docent de Creativitat i Projectes Empresarials Innovadors.
Facultat d'Economia i Empresa - Edifici 696,
Universitat de Barcelona
Av. Diagonal, 696, Barcelona.
Metro: Zona Universitària L3


A qui va adreçat
Requisits bàsics dels participants (se n'ha de complir un dels dos):
  • Persona treballadora autònoma (estar donats d'alta al RETA o sistema alternatiu abans d'iniciar el Programa Consolida't) (inclou també persones autònomes societàries).
  • Persona treballadora autònoma que ha cessat en la seva activitat i vol dur a terme un nou projecte de treball autònom (cal acreditar la baixa al RETA i estar inscrit/a al SOC com a DONO). 
Contacte i inscripcions
Contactar a través del correu laboratoricreativitat@ub.edu o del telèfon  934 020 140

Curs gratuït pels autònoms
Per a inscripcions i més informació consulteu la web:

http://www.ub.edu/catempren/index.php?option=com_content&view=article&id=131&Itemid=42&lang=ca

Organitza
La Càtedra d’Emprenedoria-UB i el Laboratori Docent de Creativitat i Projectes Empresarials Innovadors de la UB dins del programa Consolida't del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. 

Què és el programa CONSOLIDA'T?
Programa de suport a la consolidació, l'enfortiment i la reinvenció del treball autònom.
La Càtedra d’Emprenedoria i el Laboratori Docent de Creativitat i Projectes Empresarials Innovadors de la Universitat de Barcelona, en el marc de les activitats del Barcelona Institut d'Emprenedoria, implementem novament el Programa Consolida’t, programa de suport a la consolidació, l’enfortiment i la reinvenció del treball autònom, emmarcat en el Dept. de Treball, Afers Socials i Famílies

Què oferim?
El programa permet a persones treballadores autònomes participar d’un itinerari complet de formació i d'assessorament personalitzat, totalment gratuït pels participants.


Aquesta iniciativa es duu a terme en el marc de les activitats de promoció de l’emprenedoria del Barcelona Institut d’Emprenedoria de la Universitat de Barcelona. El programa està finançat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i la Dirección General del Trabajo Autónomo, de la Economía Social y de la Responsabilidad Social de las Empresas, del Ministerio de Empleo y Seguridad Social.