miércoles, 11 de octubre de 2017

Logística disruptiva. Conferència inaugural del Màster en Direcció d'Operacions


La Universitat de Barcelona i l'Ajuntament de Castellbisbal
es complauen a convidar-vos a la conferència inaugural:

Logística disruptiva com a palanca d'èxit per a la gestió d'operacions

a càrrec d'
Enric Martí Torres

que tindrà lloc a la sala d'actes de l'Ajuntament de Castellbisbal
el proper dilluns 20 de novembre de 2017 les 18.00 hores

Sessió oberta i gratuïta, cal confirmar l'assistència enviant un missatge a info.mdo@ub.edu

Enric Martí Torres

Llicenciat en bioquímica per la Universitat de Barcelona i màster en Logística Industrial per l'Institut Català de Tecnologia. La seva vida laboral està centrada dins del grup Volkswagen, en el qual porta 30 anys. Ha assumit diferents responsabilitats dins del grup, encara que sempre relacionades amb l'àmbit de Logística i Compres, i amb pas per diferents centres Productius com VW Navarra a Pamplona, ​​SEAT Components del Prat o la central del grup a Wolfsburg, Alemanya.

La seva experiència inclou les àrees de: Llançament de nous productes, Programes i Planificació de la producció, Transports i Distribució. Actualment i des de fa set anys és responsable de l'àrea de Logística de SEAT.

Serà el padrí de l'edició 2017-2018 del màster en Direcció d'Operacions, en què impartirà la lliçó inaugural amb el títol:

"Logística disruptiva com a palanca d'èxit per a la gestió d'operacions"

Presentació de la lliçó inaugural: L'allunyament de les fonts de subministrament i la concentració de la fabricació d'un determinat producte en una única localització, com a palanques de reducció de costos i inversions, eleven el valor de disposar d'uns processos logístics traçables, estables i àgils.

Per això, els paradigmes actuals ja no són vàlids i, per facilitar la seva fallida, la logística ha de ser tant la porta d'entrada de les noves tecnologies com l'àrea facilitadora de la introducció dels nous models de negoci en la gestió d'operacions.


No hay comentarios:

Publicar un comentario