domingo, 3 de febrero de 2019

Participació a la trobada "Treballar a la ciutat del segle XXI. Quan treballarem?" #LaMetro


7a Edició de la Metropolitana #LaMetro
Treballar en la ciutat del segle XXI: Quan treballarem?
Activitat organitzada dins del MOBILE WORLD CAPITAL

Esther Sánchez
Jordi Ojeda

Divendres 15 de febrer de 2019 a les 12:00h
Centre Cultural i Recreatiu l'Avenç 
Carrer d'Àngel Guimerà, 27, 
08950, Esplugues de Llobregat

Nota de premsa dels organitzadors

https://pemb.cat/ca/agenda/actos_pemb/la_metropolitana_tertulia_amb_espuma_treballar_a_la_ciutat_del_segle_xxi_quan_treballarem/208/

El Pla Estratègic Metropolità de Barcelona  us convida el proper divendres 15 de febrer al migdia a un aperitiu i una cervesa artesana per debatre sobre l'impacte dels canvis en l'organització del temps de treball en les empreses i les persones, en la perspectiva dels nous models de treball.
I és que aquest 2019 seguim amb el cicle de #La Metro “Treballar a la ciutat del segle XXI”. Però em comptes de fer-ho a la tarda, com era l'habitual, nosaltres també fem un canvi horari com la temàtica demana i us oferim un vermut. Ja hem parlat sobre On treballarem?Com treballarem? i Qui treballarà? Ara ens preguntem Quan treballarem?  
Al voltant d'aquesta pregunta, ens sorgeixen de moltes altres: tenim major o menor control del nostre temps que fa 20 anys? Com afecten les tecnologies a l'organització del temps de treball en les empreses? La tecnologia ens fa o ens farà treballar menys o més hores? Seguirà existint allò que anomenem “jornada laboral”? Com podem preservar la vida personal, familiar i social de les interferències laborals?
El debat estarà presentat pel coordinador general del PEMB, Oriol Estela Barnet i moderat per la sociòloga Carla Montané. Ens acompanyaran dues persones expertes en la matèria, Esther Sánchez, presidenta del Consell Assessor per a la Reforma Horària i Jordi Ojeda, professor de la UB i soci fundador i CEO de l'empresa Rational Time S.L. especialitzada en l'assessorament, consultoria i formació a l'àmbit de l'organització flexible del temps de treball i la gestió racional del temps per a millorar la productivitat. 
Com acostumem a fer en aquestes trobades informals, acompanyarem el debat amb una cervesa artesana per amenitzar el debat i conèixer un projecte d'àmbit local, en aquest cas Cervesa Cornèlia, i ens la presentarà el seu responsable Oriol Guitart.
Aquesta edició de #LaMetro forma part de les activitats programades en col·laboració amb la Mobile World Capital. És fruit d'un acord per portar activitats de la Mobile Week Barcelona a diverses localitats metropolitanes, que enguany agrupa els seus continguts al voltant del concepte “La nostra senzilla relació amb la tecnologia”.
Quan treballarem? vol respondre a preguntes com: tenim major o menor control del nostre temps que fa 20 anys? Com afecten les tecnologies a l'organització del temps de treball en les empreses? La tecnologia ens fa o ens farà treballar menys o més hores? Seguirà existint allò que anomenem “jornada laboral”? Com podem preservar la vida personal, familiar i social de les interferències laborals?


No hay comentarios:

Publicar un comentario