martes, 30 de mayo de 2017

Conferència "Causes i efectes d'una @ReformaHoraria" a @AteneuManlleu el 10/6 #SetmanaHoraris @lescribacat @ajManlleuCauses i efectes d'una reforma horària

a càrrec de Jordi Ojeda

Dissabte 10 de juny a les 18:00 h
Sala d'actes de l'Ateneu de Manlleu, entrada gratuita
C. Enric Delaris, 59
08560 Manlleu

Organitza: L'escriba
Col·labora: L'Ateneu de Manlleu

La iniciativa de realitzar una Reforma Horària a Catalunya sorgeix des del convenciment que els horaris actuals a escala social, laboral i personal són excepcionals a nivell internacional i es pot demostrar que pot tenir un impacte sobre la salut de les persones, la productivitat de les empreses i l’organització social dels ciutadans. A la xerrada es mostraran les causes de com s’ha arribat a aquesta situació i els beneficis d’implantar una reforma horària entre tots.

Jordi Ojeda Rodríguez, doctor enginyer industrial, és professor del Departament d’Empresa de la Universitat de Barcelona, on desenvolupa la recerca a l’àmbit de l’organització flexible del temps de treball. És soci fundador de l’empresa Rational Time especialitzada en la consultoria, formació i desenvolupament de projectes en l’àmbit de la gestió del calendari i l’horari laboral i en la millora de la productivitat personal. És membre fundador de la Iniciativa sobre la Reforma Horària a Catalunya, que té com a objectiu impulsar una transformació positiva en la societat actual a través d’un canvi d’horaris.No hay comentarios:

Publicar un comentario